Enneagramblocket

Webinarier

(sammanlagt ca 16 timmar)
Webinarierna presenterar Enneagrammets personlighetstypologi, och du studerar dem när det passar dig. Webinarierna följs upp av skriftliga hemuppgifter som du lämnar in och får feedback på innan du fortsätter.

Hemuppgifter

(4 stycken)
Hemuppgifterna syftar till att lära dig att göra självständiga analyser utifrån enneagrammets modell och integrera den som något mer än en samling rent tekniska kunskaper. När du lämnat in och fått godkänd feedback på den aktuella hemuppgiften kan du fortsätta med nästa webinarium – återigen i en takt som passar dig.

Praktiska utbildningshelger

(3–6 stycken)
Utbildningshelgerna anordnas löpande, och under dem integrerar du dina enneagramkunskaper praktiskt genom samtal och upplevelsebaserad övningar. Minst tre och högst sex helger ingår i utbildningen.

Litteratur

För närvarande ingår kursboken Discovering Your Personlity Type av Riso/Hudson (engelska) som kurs­lit­te­ra­tur. Den bör deltagarna ha läst mellan första och andra webinariet.

Enneagramblocket är enbart tillgängligt för dig som går hela utbildningsprogrammet.
När du är klar med både Enneagramblocket och det upplevelsebaserade blocket är du redo för den avslutande diplomveckan.

 

Utbildningen börjar alltid med att du går kursen Levande kraft steg I, och eftersom den även finns som fristående kurs kan du anmäla dig till den separat. Efter avslutad kurs har du 14 dagar på dig att anmäla dig till Egobitar och få kostnaden för den första kursen avdragen på deltagaravgiften för utbildningen.

Frågor? Ta kontakt med Cicci antingen via e-post eller på telefon 0708-606 104.